Distractie pe zapada, in plina vara: Doua zile de „serbari estivale” la Balea Lac

Email Imprimare PDF

 

Distractie pe zapada, in plina vara: Doua zile de „serbari estivale” la Balea Lac

Vesti bune pentru iubitorii muntelui. „Serbarile estivale ale zapezii”, de la Balea Lac, au loc in acest weekend. Organizatorii au pregatit o multime de surprize pentru editia din acest an, ajunsa la numarul XVII. 

Evenimentul incepe sambata, 11 iunie, la ora 11:00, la Cabana Paltinu de la Balea Lac. Printre concursurile care se vor desfasura acolo se numara meciuri de fotbal si volei pe zapada. 

Petrecere la Balea Cascada

Dupa evenimentele de sambata dimineata, distractia continua la Balea Cascada. Incepand cu ora 18:00, acolo este programata o petrecere la care sunt invitati toti cei care ajung la Balea in acest weekend. 

Duminica, participantii care se trezesc dimineata departe ajung... Cu totii sunt asteptati sa faca traseele turistice din zona Balea.  

Drumetie „mediu-usoara”

Pasionatii de drumetii vor avea parte de o surpriza la Serbarile estivale ale zapezii. Acestia sunt invitati in weekend pe traseul Lacul Balea - Curmatura Balii - Vf. Paltinu - Vf. Iezerul Caprei - Lacul Capra - Lacul Balea.

Conform organizatorilor, gradul de dificultate este mediu-usor. Drumetia este programata sa inceapa duminica dimineata, punctuld e pronirefiind in fata cabanei Paltinu.

Loc ideal de distractie

Balea Lac este situata in aria comunei Cartisoara, din masivul Fagaras. Se intinde pana la altitudinea de 2.500 m si include relieful alpin, lacul, flora si fauna din circul glaciar Balea.

Considerata cea mai grandioasa zona alpina din Muntii Carpati, lacul si golul alpin Balea insumeaza 180 ha si reprezinta locul ideal de distractie si de recreere pentru iubitorii de munte, atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Pentru a cauta cazare in Fagaras, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Distractie pe zapada, in plina vara: Doua zile de „serbari estivale” la Balea Lac