Hilton va deschide al doilea Hampton din Romania in Cluj

Email Imprimare PDF

 

Hilton va deschide al doilea Hampton din Romania in Cluj

Hilton Worldwide a semnat un acord de management cu o companie privata pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton, brandul economic al grupului, in Romania. Acest acord determina cresterea numarului de hoteluri Hilton Worldwide deschise si in curs de dezvoltare pe piata romaneasca la sapte, dintre care trei urmeaza sa fie inaugurate anul acesta.
Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la inceputul lui 2012, oferind oaspetilor sai 107 camere in centrul orasului Cluj Napoca. Anuntul vine dupa semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Brasov care se va deschide tot in 2012.

Hampton by Hilton Cluj va fi situat in centrul orasului.

Avand peste 90 hoteluri incluse in proiectele sale de dezvoltare din intreaga Europa, Hilton Worldwide priveste Romania ca pe o piata strategica de dezvoltare in cadrul planurilor sale globale. Printre hotelurile incluse in planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide se numara: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Bucharest, Piata Unirii, DoubleTree by Hilton Ploiesti si Hampton by Hilton Brasov. Toate acestea se vor alatura Hilton Athenee Palace Bucuresti si Hilton Sibiu care au fost deja deschise.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hilton va deschide al doilea Hampton din Romania in Cluj