Până unde ajungi cu un buget de vacanţă de 100 de euro

Email Imprimare PDF

 

Până unde ajungi cu un buget de vacanţă de 100 de euro

Răspunsul scurt este litoralul turcesc. Alte opţiuni sunt staţiuni de pe litoralul grecesc şi bulgăresc. Cu maximum 100 de euro mergi într-o vacanţă de 7 zile, în medie, cu autocarul la Balcic, Nisipurile de Aur sau în staţiuni din Corfu şi Halkidiki, în luna iunie.

Istanbul este cea mai îndepărtată destinaţie sub 100 de euro.

Un sejur de 5 zile la Istanbul cu autocarul te costă 90 de euro, până pe 25 septembrie. În tarif intră 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Istanbul, ghidul român, transportul cu autocarul, taxele şi parcările de pe traseu. Detalii, aici.

Alte destinaţii accesibile cu maximum 100 de euro: Bulgaria şi Grecia.

O vacanţă de 5 zile în Balcic se ridică la 70 de euro, în perioada 9-13 iunie. Tariful acoperă 4 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul, taxa de staţiune şi asistenţa turistică. Informaţii suplimentare, aici.

Aproape 100 de euro te costă o vacanţă de 8 zile la Nisipurile de Aur, în această perioadă. Tariful este valabil până pe 6 iunie şi include 7 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele cu mic dejun, precum şi transportul cu autocarul. Intră aici pentru detalii.

Aproximativ la 100 de euro ajunge un sejur de 8 zile cu autocarul în staţiunea Paralia Katerini. Preţul pachetului este valabil până pe 16 septembrie şi acoperă 7 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o vilă de 3 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică pe perioada vacanţei. Amănunte, aici.

Până pe 6 iunie mai poţi merge într-o vacanţă de 100 de euro  în staţiunea Moraitika din insula Corfu. Preţul pachetului include 7 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o vilă de 3 stele din staţiune, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică în limba română. Informaţii suplimentare, aici.

Un sejur de 6 zile cu autocarul în staţiunea grecească Nea Vrasna – Asprovalta te costă aproximativ 96 de euro, în perioada 2-8 iunie. Tariful acoperă 5 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o vilă de 2 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Amănunte, aici.

Pentru a citi si despre statiunile de la noi de pe litoral, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Până unde ajungi cu un buget de vacanţă de 100 de euro