In apropierea Zilei Internationale a Mediului, alergati pentru copaci!

Email Imprimare PDF

 

In apropierea Zilei Internationale a Mediului, alergati pentru copaci!

In data de 29 mai 2011, in Parcul Tineretului din Bucuresti, se va da startul la cea de-a treia editie a Crosului Padurii.

Acesta este primul antrenament de pregatire a celei de-a patra editii a Raiffeisen Bucharest International Marathon, ce va avea loc in luna octombrie a acestui an, eveniment asociat si cu o cauza ecologica prin parteneriatul cu ViitorPlus si programul “Adopta un copac!”

Obiectivul principal al Crosului Padurii este acela de a creste gradul de constientizare a populatiei cu privire la problemele padurilor din Romania si strangerea de fonduri pentru impadurirea terenurilor agricole degradate. Anul acesta, evenimentul va avea trei curse: cursa de 10 kilometri, cu plecare de la intrarea in Parcul Tineretului, insumand trei ture de parc; cursa de 3 kilometri si cursa copiilor, de 1 kilometru.

Dat fiind faptul ca acest concurs este in apropierea zilei de 1 Iunie cei mici sunt asteptati si pentru desene pe asfalt, pictura pe sacose din materiale naturale, jocuri si face-painting.

Asadar, nu mai stati pe ganduri, veniti cu mic cu mare pentru ca fiecare pas al vostru poate creste paduri!

Pentru a citi despre parcurile nationale de la noi din tara, arii protejate de interes national, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri In apropierea Zilei Internationale a Mediului, alergati pentru copaci!