Turiştii se pot caza într-un hotel amenajat într-o mocăniţă din Maramureş

Email Imprimare PDF

 

 Turiştii se pot caza într-un hotel amenajat într-o mocăniţă din Maramureş

Doritorii de excursii inedite au acum la îndemână o nouă ofertă. Primul hotel pe roţi a fost inaugurat în acest weekend în Maramureş.

Este vorba despre bătrână mocăniţă de pe Valea Vaserului cu două vagoane de dormit şi unul restaurant. Hotelul oferă tot confortul, de la apă caldă, până la o cină romantică. Denumit Carpatia Express, hotelul din tren a fost deschis în staţia CFR Vişeu de Sus. Cu vagoane fabricate în Germania şi locomotivă de epocă românească, primul hotel pe roţi are condiţii de două stele. Deocamdată el este staţionar, dar proprietarii nu exclud ca în viitor să fie pus în mişcare pe traseul mocăniţei.

"Preţul este moderat, este asemănător cu ceea ce se găseşte pe piaţă în Vişeul de Sus, nu am vrut să face, nicio altă discordanţă. Vagoanele au fost construite în Germania şi sunt de clasa 1, noi am încercat să păstrăm un confort ridicat, mediu spre ridicat, ceea ce e interesant e modalitatea unică de cazare", a declarat Ioana Coman, manager restaurant.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Maramures, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Turiştii se pot caza într-un hotel amenajat într-o mocăniţă din Maramureş