Unde mergi în Europa cu maximum 200 de euro. Totul inclus!

Email Imprimare PDF

 

Unde mergi în Europa cu maximum 200 de euro. Totul inclus!

Sejururile la Viena, la Praga sau într-una din destinaţiile italiene-Veneţia, Napoli şi Catania- sunt printre cele mai ieftine în această vară. Astfel că, o vacanţă de 4 zile în Italia te costă între 145 de euro şi 179 de euro, în iunie, cu toate cheltuielile incluse. Un sejur la Viena cu avionul te costă 175 de euro. Vezi cele mai bune oferte.

Viena: cu avionul-175 de euro, cu autocarul-135 de euro.

O mini-vacanţă de 3 zile la Viena te costă 135 de euro. Tariful acoperă 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din capitala Austriei şi transportul cu autocarul. Plecarea pentru această destinaţie este 3 iunie. Intră aici pentru amănunte.

Dacă vrei să mergi cu avionul la Viena, un sejur de 4 zile în capitala Austriei te costă 175 de euro. În aceşti bani intră 3 nopţi cazare la un hotel de 4 stele din Viena, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Viena şi retur, precum şi taxele de aeroport. 17 iunie e data la care are loc plecarea spre Viena. Detalii, aici.

Un sejur de 4 zile la Napoli te costă 145 de euro, în luna iunie. Banii acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport. Pe 10 iunie se pleacă spre Napoli. Intră aici pentru detalii.

O destinaţie interesantă din Italia spre care se pleacă tot pe 10 iunie este Catania. Un sejur de 4 zile aici se ridică la 149 de euro. Tariful include 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport. Intră aici pentru amănunte.

Veneţia este accesibilă în luna iunie pentru 179 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport. Plecarea către această destinaţie este 27 iunie. Intră aici pentru detalii.

199 de euro pentru un sejur la Praga cu avionul

Un sejur ieftin la Praga te costă 190 de euro, cu toate cheltuielile incluse. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din capitala Cehiei, 2 nopţi cazare la Budapesta cu mic dejun, tot la un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Detalii, aici. Sejurul e programat pentru intervalul 10-15 iunie.

Cu 9 euro în plus mergi la Praga cu avionul. Astfel că, un sejur de 4 zile în capitala Cehiei cu avionul te costă 199 de euro. Banii acoperă 3 nopţi cazare cu masa de prânz la un hotel de 3 stele, biletul de avion Bucureşti-Praga şi retur, precum şi taxele de aeroport. Pe 16  iunie e plecarea spre Praga. Pentru detalii, intră aici.

Pentru a cauta cazare in Brasov, un oras foarte popular printre turistii straini, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde mergi în Europa cu maximum 200 de euro. Totul inclus!