Unde evadezi in timpul liber? Top 4 destinatii exotice

Email Imprimare PDF

 

Unde evadezi in timpul liber? Top 4 destinatii exotice

Daca te numeri printre persoanele cu nervii intinsi la maximum, din cauza unor deadlineuri, din pricina unei casute de mail supraaglomerate cu mesaje la care trebuie sa raspunzi urgent, si in preajma ta se afla un telefon care suna intruna, poate nu ar fi rau sa “scapi” de toate aceste motive de stres, intr-o destinatie exotica, unde nu exista niciun fel de tehnologie, ci doar peisaje superbe, de o frumusete ireala, pe care ti le recomanda Forbes.

Forbes a reusit sa selecteze, cu ajutorul si cu sfaturile primate de la expertii in calatorii din cadrul National Geographic, Lonely Planet si al site-ului Trazzler, o lista cu destinatii potrivite pentru cei care se confrunta cu problemele descrise mai sus. Locuri unde tehnologia se afla la o distanta de “o lume”.

Prima destinatie propusa de Forbes este Boundary Waters Canoe Area, o suprafata intinsa pe nu mai putin de 1.1 milioane de acri, plina cu rauri si lacuri, aflata la granita canadiana cu statul American Minnesota.

Nu te obosi sa iei cu tine telefonul mobil, pentru ca in aceasta zona din Minesota, semnalul este practice inexistent. In felul acesta vei fi sigur ca te-ai deconectat de toate problemele. Mai bine inchiriaza o canoe, plateste un ghid si porneste intr-o calatorie printre ape glaciare si paduri virgine.

Anglia poate ca se numara printre cele mai populate tari de pe Glob, dar daca te indrepti catre nordul Scotiei, vei descoperi o portiune mult mai linistita a statului britanic.

Un loc unde te poti bucura de relaxare si de singuratate. Knoydart, o peninsula stancoasa, despartita de uscat de unul dintre cei mai inalti munti ai Anglia.

Pentru a citi si despre destinatii de la noi din tara care va ofera linistea de care aveti nevoie, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde evadezi in timpul liber? Top 4 destinatii exotice