‘Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti’

Email Imprimare PDF

 

Programul ‘Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti’ (promovat si sustinut de A.N.A.T) pune la dispozitie o oferta variata, pentru perioada 03 Mai – 14 Iunie 2011- sejur de 6 nopti/persoana, si anume, cazarea la:

Hotel 5 stele = 549 lei (mic dejun inclus)*                             Hotel 3 stele  = 249 lei (fara mic dejun)**

Hotel 4 stele=  439 lei*                                                                          Hotel 2 stele = 209 lei**

Hotel 3 stele = 379 lei*                                                                          Hotel 1 stea  =  179 lei**

Hotel 2 stele = 279 lei*

La acest program s-au inscris peste 45 de hoteluri de pe litoralul romanesc si un numar de circa 160 de agentii de turism din toate zonele Romaniei.

Asadar, ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) in colaborare cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii au lansat editia cu numarul 8 a programului ‘Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti’ 2011.
Pachetele turistice speciale ale programului se comercializeaza exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT. In plus, turistii care cumpara acest pachet  turistic vor beneficia de un ‘Voucher de atractii‘ altfel spus intrarea libera la unul din obiectivele din zona Dobrogea:

Microrezervatia Delta Dunarii, Planetariu; Delfinariu; Muzeul de Istorie si Arheologie; Muzeul Adamclisi si Cetatea Histria si Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii – Acvariu.

Pentru a citi despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri ‘Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti’