Oferte de nerefuzat: Doua vacante la pretul uneia sau o saptamana la mare cu 40 de euro

Email Imprimare PDF

 

Oferte de nerefuzat: Doua vacante la pretul uneia sau o saptamana la mare cu 40 de euro

Si a venit momentul sa va dam vesti bune: vacantele sunt ieftine si la ora actuala gasim oferte inedite de genul doua vacante la pret de una si, mare atentie, ambele sunt in strainatate si chiar mai mult, in tarile noastre favorite: Turcia sau Grecia. Asta daca nu ai chef sa ori alegi asa un sejur de leneveala de sapte zile pe litoralul romanesc sau la munte, care te costa de pe la 40 de euro in sus. Nu-i asa ca acum chiar iti scoti cardul din portofel sa-ti platesti o calatorie... anti-stress?

Cum suna oferta cu doua vacante la pret de una? Este simplu: platesti un pachet turistic charter autocar Turcia si primesti bonus o vacanta de 8 zile in Grecia – transport propriu sau autocar, la alegerea ta. De asemenea, poti face a doua vacanta cadou rudelor sau prietenilor tai, neexistand nicio restrictie in acest sens.

Termenul - limita pentru rezervare este 11 mai, iar locurile sunt limitate asa ca va trebui sa te grabesti putin.
Oferta completa o gasesti AICI!
Vrei la noi la mare si la soare?
Asociatia Litoral-Delta Dunarii a lansat si in aceasta primavara programul social "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", tarifele pentru sase nopti de cazare pornind de la 179 de lei de persoana.
Potrivit Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, editia de primavara a programului se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie, iar ofertele de cazare cuprind toata gama de hoteluri.
Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oferte de nerefuzat: Doua vacante la pretul uneia sau o saptamana la mare cu 40 de euro