Promotii de la Carpatair

Email Imprimare PDF

 

Carpatair, infiintata in anul 1999 este actualmente cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est si opereaza pe 18 aeroporturi externe si 10 aeroporturi interne. Peste 350 de zboruri/saptamana catre 30 de destinatii din 6 tari este numarul total al zborurilor.

De la 1 Mai 2011, Carpatair a introdus ‘Zborurile de Duminica’… curse aditionale ce vor fi operate prin hub-ul de la Timisoara catre nu mai putin de 10 destinatii externe din tari ca: Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Moldova.

Aceasta promotie este valabila in perioada 5 Mai – 30 Iunie 2011, pentru toate calatoriile efectuate in perioada 10.05 – 01.07. 2011.

Pentru programarea calatoriilor si vacantelor din aceasta vara, Carpatair, mai lanseaza pentru perioada verii, campania intitulata ‘Ziua Norocoasa’ prin care se ofera clientilor tarife extrem de avantajoase pentru 26 de destinatii de vacanta din 7 tari.

Pentru a cauta cazare in Timisoara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Promotii de la Carpatair