Mai mult de 155 de milioane de euro pentru Poiana Brasov

Email Imprimare PDF

 

E nevoie de bani, o data pentru finalizarea investitiilor ce sunt in derulare deja pentru modernizarea statiunii Poiana Brasov, cat si pentru alte proiecte de dezvoltare. Fondurile Europene si/sau parteneriatele cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pun la dispozitie peste 155 de milioane de euro.

Proiecte ce se desfasoara in prezent vor putea fi finalizate inainte de anul 2013, insa sunt si alte alte proiecte ce au termene de timp mai scurte. Printre proiectele aflate in derulare amintim centrul de agrement si divertisment multifunctional de peste 2.000 m2 (investitie de 10 milioane de euro).

Centrul va dispune de:

-teren de mini baschet si de mini hochei, sala de bowling (popice), biliard;

- jocuri pentru copii+ jocuri electronice, piste de biciclete, sanius;

- sala multifunctionala (capacitate + 200 de persoane);

- 1 sala de catarare + 1 teren de mini fotbal.

Astfel, reabilitarea si extinderea domeniului schiabil din Poiana Brasov este un proiect de circa 30 milioane de euro, ce se deruleaza in colaborare cu M.D.R.T (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului).

Se mai doreste construirea unor alte 3 trasee de partii si alte 2 trasee de transport pe cablu, deoarece suprafetele schiabile sunt insuficiente, eliminandu-se astfel aglomerarea de pe partii si prelungindu-se si sezonul de practicare a sporturilor de iarna in Poiana Brasov.

Un alt proiect (de 15 milioane de euro) ce se desfasoara in Poiana Brasov in prezent este acela in care are loc constructia unui terminal de transport, pentru a creste capacitatea de parcare in Poiana si de a aduce la standarde europene spatiul de parcare, de 1.000 m2.

Pentru a citi mai multe despre Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mai mult de 155 de milioane de euro pentru Poiana Brasov