Agenţiile de turism anunţă un grad de ocupare de 90% în Mamaia, de 1 Mai

Email Imprimare PDF

 

Agenţiile de turism anunţă un grad de ocupare de 90% în Mamaia, de 1 Mai

În acest weekend, pe litoral sunt aşteptaţi 17.000 de turişti. Cele mai aglomerate staţiuni vor fi Mamaia, Costineşti şi Vama Veche.

În Mamaia, în unele hoteluri au fost deja rezervate toate camerele. „Avem un grad de ocupare de 90%. Mulţi turişti sosesc şi în Costineşti şi Vama Veche, dar acolo mulţi aleg să stea la cort sau la particulari, aşa că nu putem estima numărul lor“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

În acest an nu va mai fi organizată o paradă cu dansatoare şi care alegorice, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. „Sunt destule evenimente ce se suprapun, aşa că am renunţat“, a adăugat Corina Martin.

În staţiunile din sudul litoralului – Neptun-Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Saturn – sunt deschise doar câteva hoteluri. Acolo turiştii încă găsesc locuri de cazare, la fel şi în Eforie Nord şi Eforie Sud.

Pentru a citi despre statiunile de pe litoral, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

CIteste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Agenţiile de turism anunţă un grad de ocupare de 90% în Mamaia, de 1 Mai