Alba Iulia: 420.000 de lei pentru Zilele Oraşului. Vezi aici programul evenimentului

Email Imprimare PDF

 

Alba Iulia: 420.000 de lei pentru Zilele Oraşului. Vezi aici programul evenimentului

Consiliul local Alba Iulia a aprobat cheltuirea sumei de până la 420.000 de lei din bugetul local şi sponsorizări pentru evenimentul Zilele Oraşului ce se va desfăşura în perioada 27 – 29 mai 2011.

„Ca urmare a finalizării lucrărilor din Cetatea Alba Carolina şi crearea unei noi imagini pentru zona istorică a oraşului, manifestările cuprinse în Zilele Oraşului vor îmbrăca o imagine mult mai somptuoasă prin conţinut şi adresabilitate. Au fost cuprinse elemente de teatru de stradă, spectacole de muzică pop, latino, folclor, dar şi animaţii cu scopul clar de a da viaţă întregului ansamblu istoric“, se afirmă în raportul de specialitate la proiectul de hotărâre aprobat vineri.

Programul cuprinde spectacole de acrobaţii cu trupe din Franţa şi România, cântăreţi ambulanţi, pantomimă, jonglerii cu foc, dance street, miss zilele oraşului, concerte şi concursuri.

De menţionat că la începutul lunii mai se va desfăşura la Alba Iulia evenimentul Zilele Cetăţii, în cadrul căruia va fi organizat şi congresul internaţional de turism rural.

Pentru a citi mai multe despre Cetatea Alba Carolina, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Alba Iulia: 420.000 de lei pentru Zilele Oraşului. Vezi aici programul evenimentului