Constanţa: Cât costă minivacanţa de 1 mai pe litoral

Email Imprimare PDF

 

Constanţa: Cât costă minivacanţa de 1 mai pe litoral

De 1 Mai, toate drumurile duc spre litoral; preţurile la cazare pornesc de la 35 de lei şi ajung până la 1.000 de lei. Turiştii dornici de distracţie în cluburi sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai în Mamaia. Şi în sudul litoralului se anunţă multă agitaţie, în special în Costineşti, Neptun şi Vama Veche.

Toate hotelurile şi cluburile vor fi deschise în weekend-ul 29 aprilie - 1 mai, când sunt aşteptaţi să sosească peste 15.000 de turişti. „În funcţie de vânzări, Asociaţia Litoral-Delta Dunării pregăteşte o paradă pe litoral. Suntem în pline discuţii cu agenţiile de turism şi dacă vor fi solicitări, vom organiza o paradă care să cuprindă tot litoralul. Dacă nu, ne gândim să marcăm deschiderea sezonului în Mamaia, unde ne aşteptăm ca gradul de ocupare să fie ridicat", a spus Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Aşa arată staţiunea Neptun la început de sezon

Dacă anul trecut au fost peste 22.000 de turişti de 1 Mai la mare, anul acesta sunt aşteptaţi 15.000-20.000 de turişti, susţin reprezentaţii din turism de pe litoral.

1 Mai cu grătar şi bere la 5 stele

Preţurile la cazare de 1 Mai sunt pentru toate buzunarele, de la 35 de lei până la 1.000 de lei pe noapte. Dacă vreţi cazare de 5 stele în Mamaia, puteţi alege unul dintre hotelurile Vega, Rex sau Palm Beach. La Vega, pachetul de 1 Mai costă 1.500 de lei şi cuprinde două nopţi de cazare cu micul dejun inclus şi două dejunuri bufet suedez în data de 30 aprilie şi 1 Mai.

O cameră de 5 stele cu vedere la mare la hotel Rex costă, între 29 aprilie şi 1 mai, 240 de euro (996 de lei). Din 2 mai, tariful scade la 135 de euro (560 de lei) pe noapte.

Mamaia, preferată de tinerii dornici de distracţie

La Palm Beach Hotel ai all inclusive. Trei zile de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, prânz, cină bufet suedez şi băuturi nonalcoolice, la care se adaugă şi un bufet special cu grătar şi bere în ziua de 1 Mai, costă 1.000 de lei de persoană.

Oferte pentru domni la hotelul lui Hagi

Dacă vreţi să vă răsfăţaţi cu o cină pescărească, puteţi alege hotelul Malibu (4 stele) de la intrarea în Mamaia, dinspre Constanţa. Camera dublă costă 335 de lei pe noapte, însă pentru a beneficia de această ofertă trebuie să alegeţi pachetul de două nopţi de cazare.

Iaki (4 stele), hotelul fotbalistului Gheorghe Hagi din Mamaia, are pachete de relaxare diferite pentru domni şi doamne. Pachetul de persoană costă 1.225 de lei şi cuprinde 3 nopţi de cazare în cameră single, în perioada 29 aprilie - 2 mai, cină cu specific italienesc în ziua de 30 mai, brunch barbeque la 1 Mai, masaj de relaxare pentru domni şi manichiură pentru doamne.

Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Constanţa: Cât costă minivacanţa de 1 mai pe litoral