TravelWorld.ro se relanseaza sub sloganul "The journey of a lifetime"

Email Imprimare PDF

 

TravelWorld.ro se relanseaza sub sloganul

Din aprilie, toti cei care vor sa gaseasca destinatia perfecta pentru mult asteptata vacanta sau sa respire macar si pentru cateva minute aerul zilelor fara griji, pot accesa portalul  de turism www.TravelWorld.ro, care s-a reinventat pentru a transforma calatoria dintr-o experienta limitata in timp si spatiu intr-o stare de spirit.

Stiri, articole si interviuri exclusive iti vor aduce mai aproape in fiecare zi atmosfera vacantelor si te vor inspira pentru a-ti planifica urmatoarea calatorie de vis.

Vei putea alege din zecile de mii de oferte pe destinatii interne si internationale, iar informatiile permanent actualizate privind transportul, starea drumurilor sau vremea, precum si sfaturile utile te vor ajuta sa faci alegerea perfecta.

"Este primul portal de turism din Romania care integreaza, pe langa ofertele clasice, si continut sub forma de articole si interviuri. Oferim astfel vizitatorilor si continut premium, care se va constitui intr-un motiv in plus de a-si petrece mai mult timp pe site si de a reveni", a declarat Val Voicu, unul dintre proprietarii site-ului.

Investitia in relansarea portalului de turism, care a presupus schimbarea designului, formarea unei echipe care sa creeze continut, dar si o companie de promovare, a fost de 20.000 euro.

TravelWorld.ro face parte din portofoliul regiei de publicitate online AdEvolution, care cuprinde peste 120 de site-uri.
Pentru a citi si despre destinatii de vacanta pe care le recomanda site-ul nostru, accesati aceasta sectiune.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri TravelWorld.ro se relanseaza sub sloganul "The journey of a lifetime"