Unde mergi în vacanţă în aprilie cu 200 de euro

Email Imprimare PDF

 

Unde mergi în vacanţă în aprilie cu 200 de euro

Istanbul, Budapesta şi 3 oraşe italiene: Roma, Milano şi Florenţa sunt cele mai ieftine destinaţii externe în luna aprilie. Un pachet turistic în oricare din oraşele mai sus menţionate te costă maximum 200 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Însă dacă vrei să mergi la Londra în aprilie vei da 225 euro pentru un sejur de 4 zile, în timp ce pentru o vacanţă în capitala Franţei vei achita 235 de euro, pentru un pachet turistic care acoperă toate cheltuielile.

Istanbul

O excursie de 5 zile la Istanbul în aprilie ajunge la 99 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Istanbul şi transport cu autocarul. Tariful este valabil pentru un grup de minimum 25 de persoane. Pentru un grup mai mic vei achita 15 euro în plus la tariful iniţial. Intră aici pentru detalii.

Budapesta

O călătorie de 4 zile în capitala Ungariei ajunge la 115 euro, în această perioadă. Preţul acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion şi taxa de aeroport. Pentru detalii, intră aici.

Roma

O mini-vacanţă de 4 zile în capitala Italiei te costă 175 de euro, în aprilie. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, biletul de avion pe ruta Bucureşti-Roma şi retur, dar şi taxa de aeroport. Detalii, aici.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, punctul de plecare al acestor curse, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde mergi în vacanţă în aprilie cu 200 de euro