Castelul din Carpaţi şi Geoparcul Dinozaurilor, promovate în ultima zi a Târgului de Turism

Email Imprimare PDF

 

Castelul din Carpaţi şi Geoparcul Dinozaurilor, promovate în ultima zi a Târgului de Turism

Participarea judetului Hunedoara la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României s-a dovedit a fi una de succes. Astăzi este ultima zi în care turiştii mai pot afla care sunt frumuseţile  judeţului.

Târgul de Turism al României numără 160 de expozanţi din ţară, plus reprezentanţi din alte 22 de ţări. Standul judeţului Hunedoara propune turiştilor atât Castelul din Carpaţi, cât şi trasee tematice în Geoparcul Dinozaurilor.

Atuurile judeţului nostru încep cu Parcul Naţional Retezat şi Parcul Natural Grădiştea Muncelului-Cioclovina. Vizitatorilor le sunt aduse în atenţie atât Calea Lupului, cât şi Castelul Corvinilor şi staţiunea Geoagiu Băi. Iubitorii muntelui sunt aşteptaţi în staţiunea Straja, unde pofta de adrenalină înseamnă tiroliană, escaladă şi rafting pe Jiu.

De la standul nostru nu lipsesc produsele tradiţionale naturale din Ţara Moţilor, precum virşli de Brad, tobă de casă, caltaboş moţesc şi şuncă ardelenească”, a declarat directorul Companiei Judeţene de Turism Hunedoara, Marin Avrămică.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României a încept joi, 31 martie, şi se va încheia astăzi, la Complexul Romexpo din Bucureşti. Standul judeţului Hunedoara are o suprafata de 40 metri pătraţi şi promovează proiectul "Hunedoara - o experinţă unică", dar şi ofertele de vară ale diverşilor operatori de turism din judeţ.

Pentru a citi si despre alte Parcuri Nationale din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Castelul din Carpaţi şi Geoparcul Dinozaurilor, promovate în ultima zi a Târgului de Turism