Vacanţă pe bani puţini în România: Cele mai ieftine oferte pentru 1 Mai, Paşte şi vară

Email Imprimare PDF

 

Vacanţă pe bani puţini în România: Cele mai ieftine oferte pentru 1 Mai, Paşte şi vară

Numărul românilor care îşi permit să plece în vacanta într-un sejur a crescut statistic. După doi ani în care turismul a avut de suferit, anul acesta agenţiile de turism estimează o creştere a numărului de turişti cuprinsă între 5 şi 10% pe majoritatea destinaţiilor.

Cel mai important criteriu de selecţie al românilor atunci când aleg destinaţia de vacanţă este raportul calitate-preţ. "Românii nu se mai uită nici la cele mai mici preţuri, pentru că îşi dau seama că în spatele lor pot fi servicii puţine sau precare, nici la cele mai mari. Ei vor cele mai bune preţuri pentru categoria pe care o aleg", a declarat, pentru adevarul.ro, Traian Bădulescu, consultant turistic.

El a realizat un top al celor mai populare şi ieftine destinaţii de vacanţă în ţară."În ceea ce priveşte preţul, cele mai ieftine destinaţii sunt în România la munte şi la pensiunile rurale. Litoralul românesc este destul de scump de Paşte pentru că sunt deschise doar hotelurile de 4 şi 5 stele. Astfel, un sejur poate ajunge şi la 1.000 de lei. De asemenea, sunt şi pensiuni de 2 sau 3 margarete unde o noapte de cazare costă aproximativ 80 de lei, cu toate mesele incluse."

Iar "cele mai populare destinaţii pentru Paşte sunt zonele de turism rural, în staţiunile montane Bran Moeciu, Valea Prahovei, Predeal, Poiana Braşov, urmate de Bucovina şi Maramureş", a declarat consultantul turistic.

Iată aici câteva din cele mai ieftine oferte pentru Paşte, 1 Mai şi pentru vacanţa de vară.

Pentru a citi mai multe despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanţă pe bani puţini în România: Cele mai ieftine oferte pentru 1 Mai, Paşte şi vară