Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania

Email Imprimare PDF

 

Proiectul strategic „Intreprinzatori in turismpensiuni in Romania” este implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM (www.fntm.ro), in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile: Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria – ASAJA (www.asajaalmeria.es) si Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural – ANTREC (www.antrec.ro).

Intreprinzatori in turismpensiuni in Romania este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”, avand Contractul de finantare POSDRU/92/3.1/S/64346.

Proiectul are ca obiectiv stimularea spiritului de intreprinzator si a cunostintelor manageriale ale actualilor si viitorilor intreprinzatori din sectorul turistic la nivel national, prin activitati si instrumente inovative de cercetare a pietei, instruire, consiliere, schimb de bune practici, strategie si promovare, in vederea sustinerii dezvoltarii durabile a turismului in Romania.

Pentru a citi despre cele mai populare hoteluri si pensiuni de la noi de pe site, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stiri-turism.com

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania