Mamaia, staţiunea preferată a familiilor cu copii. Vezi care sunt următoarele staţiuni din top

Email Imprimare PDF

 

Mamaia, staţiunea preferată a familiilor cu copii. Vezi care sunt următoarele staţiuni din top

Staţiunea Mamaia este destinaţia favorită a familiilor care merg cu copii pe litoral, cu o pondere de peste 50%, urmată de Eforie Nord cu 12% şi Neptun cu 9%, potrivit Bibi Touring Ploieşti, una din primele zece agenţii din România specializate în turismul intern, informeaza Mediafax.

În topul preferinţelor familiilor cu copii urmează statiunea Jupiter cu 7% şi Venus şi Saturn, cu o cotă de câteva procente fiecare.

"Pentru acest an, din ceea ce am constatat la înscrierile timpurii, circa 31% dintre românii care au cumpărat pachete turistice avand ca destinatie sunt familii cu copii. Dintre aceştia, circa 60% au un copil, peste 30% doi copii şi restul mai mulţi", a declarat, joi într-o conferinţă, Adrian Voican, director general al Bibi Touring.

El a explicat că pe litoralul românesc există doar şase hoteluri all-inclusive, dintre care două în Venus şi câte unul în Mamaia, Eforie Sud, Jupiter şi Saturn.

Agenţia Bibi Touring operează cu peste 180 de hoteluri de pe litoralul românesc, iar preţurile pentru adulţi, de persoană, variază de la 150 lei, pentru un sejur la două stele, până la 2.900 lei, pentru un pachet de cinci stele.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mamaia, staţiunea preferată a familiilor cu copii. Vezi care sunt următoarele staţiuni din top