Reduceri pentru vacante

Email Imprimare PDF

Ca de obicei, exista cel putin o conditie pentru a beneficia de reduceri semnificative la pretul biletelor, aceasta fiind achitarea unui avans cu cel putin 30 de zile inainte de plecare.

De exemplu, circuitul de 10 zile cu autocarul in Italia include urmatoarele destinatii: Venetia, Napoli, Capri, Roma, Florenta, Pompei, San Marino si Vatican. Pe langa acestea, turistii care vor achizitiona acest pachet turistic (care contine transport cu autocarul + 9 nopti cazare + mic dejun inclus)vor mai putea vizita Viena si Budapesta. Pretul acestui pachet turistic este de 455 de euro/persoana.

Pentru insula Creta, concediile/vacantele ce sunt programate in lunile Mai si Iunie, au pachete ce includ transport cu avionul + cazare in regim de demipensiune la hotel de 4 si 5 stele, iar preturile acestora incep de la 465 de euro/persoana.

O vacanta care include 7 nopti de cazare si transport cu avionul este pachetul turistic ce are ca destinatie Antalya (Turcia), pretul acestuia este, cu reducere, de 305 euro/persoana, daca se achita pana in data de 1 Mai 2011.

Pentru a vedea ce destinatii turistice romanesti puteti alege pentru urmatoarea vacanta de vara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Reduceri pentru vacante