Băile Herculane

Băile

 

Staţiunea Băile-Herculane este integrată în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled într-un peisaj pitoresc. Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Atestarea documentară a staţiunii datează din anii 153 e.n.
În perioada civilizaţiei romane, staţiunea a constituit un important punct de atracţie pentru aristocraţia Romei antice. Impresionaţi de efectele benefice ale apelor de pe Valea Cernei, romanii sosiţi în Dacia le-au închinat un adevărat cult balnear sub semnul lui Hercules. Existenţa neîntreruptă de două milenii a staţiuni a fost favorizată de efectele pozitive asupra organismului uman a izvoarelor termale, dar şi de frumuseţea peisajului.
Dotarea tehnico-edilitară de prim rang, confortul oferit şi diversitatea metodelor de tratament de la cura balneară clasică la diverse metode de fizio şi electroterapie, masaje, acupunctură etc. conferă acestei staţiuni un înalt grad de atractivitate.
Staţiunea dispune de diferite tipuri de ape minerale.
În ultima perioada staţiunea s-a dezvoltat foarte mult astfel pentru agrement sunt localizate în staţiune: numeroase restaurante, baruri, terase de vară, 7 Nightclub,  2 discoteci, 4 ştranduri termale în aer liber, pensiuni turistice, hoteluri, case de vacanţă, campinguri, magazine; oferind astfel tuturor categoriilor de vârstă posibilitatea petrecerii timpului liber în cele mai bune condiţii, într-un mediu splendid.

 

Galerie foto

Băile Herculane / 1Băile Herculane / 2Băile Herculane / 3Băile Herculane / 4Băile Herculane / 5Băile Herculane / 6Băile Herculane / 7Băile Herculane / 8Băile Herculane / 9

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Staţiuni balneare Băile Herculane