Băile 1 Mai

Băile

 

Staţiunea Băile 1 Mai este situată în judeţul Bihor, la numai 4 km de Oradea. A devenit cunoscută mai ales datorită apelor minerale şi a nămolului extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecţiuni reumatismale, afecţiuni ale sistemului nervos central şi periferic, afecţiuni ginecologice. Cura balneară are la bază trei factori terapeutici naturali: apele minerale termale, nămolul terapeutic şi bioclimatul. Cura de aici are un efect profilactic asupra persoanelor care îşi suprasolicită aparatul locomotor, precum şi asupra celor care lucrează în condiţii de frig, umezeală sau vibraţii prelungite. Între metodele de terapie, un rol important îl ocupa termoterapia , masajul şi terapia posturală. Aceste metode sunt utilizate pentru tratamentul variatelor afecţiuni ale articulaţiilor membrelor şi coloanei vertebrale, cum sunt artrozele, spondilozele şi alte suferinţe similare.

Principala atracţie a staţiunii este apa termală care este folosită atât în bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cât şi în cele două ştranduri: "Venus", cu o capacitate de câteva mii de locuri, care dispune de mai multe bazine, din care unul olimpic şi unul dotat cu trambuline şi "ştrandul cu valuri", cu o capacitate mai mică, dar foarte atractivă datorită valurilor care sunt produse în apa din bazin.

 

Galerie foto

Băile 1 Mai / 1Băile 1 Mai / 2Băile 1 Mai / 3Băile 1 Mai / 4Băile 1 Mai / 5

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Staţiuni balneare Băile 1 Mai