Nu exista poza

|

Pensiunea Viorica ****

Adresă: Str. Valea Bangaleasa, Nr. 157A
  Moeciu de Sus, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 721 209018;+40 724 547450;+40 726 708050

Web:

 

Descriere

Pensiunea Viorica este situata in Moeciu de Sus pe Valea Bangaleasa. Pensiunea dispune de 8 camere si 2 apartamente dotate cu baie, Tv, Dvd, minibar, uscator de par, balcon si incalzire centrala. Pensiunea este situata pe albia raului Bangaleasa.

Comentarii

 
 
 
 
Nemultumire
am fost cazati acum recent in aceasta pensiune. O pensiune frumoasa si curata,doar serviciile lasa de dorit, singura noastra rugaminte era sa ne fiie cald in camera. Am mancat in restaurantul pensiuni unde nu era caldura ,ne-au asigurat ca in camera va fi cald.Va rog sa ma credeti ca la ora 20 caloriferele erau desmortite, treptat s-au tot racit si am dormit in frig toata noaptea,afara erau -12 grade. Dimineata devreme am plecat cu dezamagire din pensiune si zona. Nu am fi meritat asemenea tratament deoarece am fost atenti cu cei ce au grija de pensiune. Acum ajunsi acasa fac tratament datorita raceli acumulate,asa ca ma costa acum foarte scump cazare la pensiunea Viorica. Au stiut sa ne duca de nas ca o sa fie bine. Va rog ocoliti aceasta pensiune sa nu patiti ca noi. Nu se elibereaza nici un fel de factura s-au bon de casa, asa ca nu pot justifica ca am stat acolo cu toate ca am llasat buletinul la receptie
 valeriahangan@yahoo.com2011-03-02 15:49:00

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Viorica