Pensiunea

|

Pensiunea Popan ***

Adresă: str. Gh. Marinescu nr.9, Cluj-Napoca
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Mobil: 0740-004534

Web: siuneapopan.ro

 

Descriere

Pensiunea Popan*** din Cluj Napoca va ofera cazare in Cluj la conditii de 3 stele cu posibilitatea unei sederi placute, designul modern si de bun gust, fiind locul potrivit pentru confortul dvs.
Pensiunea este amplasata in zona centrala, in apropierea celor mai importante clinici si spitale ale orasului. Pe langa aceasta, pensiunea are in apropiere alte obiective de interes ale orasului Cluj Napoca cum ar fi Complexul Studentesc Hasdeu, Gradina Botanica, Facultatea de Medicina si Farmacie, Casa de Cultura a Studentilor si centrul istoric.
Pensiunea Popan *** ofera un grad ridicat de confort, camere de cazare moderne, dotate cu baie proprie si uscator de par, televizor LCD, frigider, incalzire centrala, aer conditionat (optional contra cost) si acces internet. Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare, camere single, double si tripla. La cerere se poate opta pentru pat suplimentar. Pensiunea dispune de o sala de mese cu 20 de locuri, unde se poate servi optional micul dejun, iar pentru clientii pensiunii sala se poate amenaja in sala de conferinta dotata cu TV, DVD si acces internet WiFi.
La Pensiunea Popan *** veti gasi intotdeauna o ambianta placuta si confort, toate la un pret accesibil.

Galerie Foto

Pensiunea Popan Cluj-Napoca / 1Pensiunea Popan Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Popan