Vila

|

Vila Twins

Adresă: str. Calcarului, nr. 9
  Braşov, 500271, jud. Braşov, Romania

Telefon: 0040 368 410 710

Mobil: 0040 723 044 224

Fax: 0040 368 430 016

Contact: David Gianina

Web:

 

Descriere

Vila Twins s-a nascut din dorinta de a oferi o experienta noua celor care cauta confort si eleganta. Odata cu aparitia noastra am ridicat standardele in ceea ce priveste cazarea in Brasov si am creat un precedent pentru eleganta desavarsita.
Situata ideal, la 5 minute de centrul orasului, Vila Twins este perfecta pentru tine daca esti in cautarea unui loc de cazare in Brasov care sa iti permita excursii impresionante dar si acces la centrul de afaceri al orasului.

Descriere facilitati si locatie:
Vila este situata intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, la doar 4 minute de mers cu masina de Centrul Istoric al Brasovului, la 5 minute de Centrul Civic al Brasovului si la
numai 20 de minute de cea mai apropiata partie de ski - Poiana Brasov.

Vila are 6 apartamente cate doua pe etaj. In fiecare apartament spatios (60 m²) aveti propriul living mare si luminos, dormitor matrimonial, balcon, bucatarie complet utilata, inclusiv aparatura electrocasnica, baie cu marmura si granit. Pentru a garanta o sedere placuta si relaxanta, fiecare apartament este dotat cu televizoare LCD, conectate la televiziune prin cablu, internet wireless, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, uscator de par, centrala proprie fiecarui apartament, articole de papetarie cu complimente din partea noastra.

Tarife:

Apartamente in regim:
Single: 209 lei/zi: 46.5 euro
Double: 238 lei/zi: 53 euro
Triple: 292 lei/zi: 65 euro
Family 346 lei/zi: 76 euro

Tarifele nu includ mic dejun: 18 lei/persoana
Tarifele includ taxa hoteliera si taxa salvamont

Galerie Foto

Vila Twins Braşov / 1Vila Twins Braşov / 2Vila Twins Braşov / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Twins