Pensiunea

|

Pensiunea Maria

Adresă: Str. O. Goga nr. 1a
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Mobil: 0040 744 335 960

Contact: Petrariu Mariana

Web:

 

Descriere

Pensiunea Maria este situata ultracentral (dar in acelasi timp retrasa), langa parcul orasului (vis-a-vis, dupa hotel Sinaia cum veniti dinspre Bucuresti, din intersectie imediat in stanga(50 metri) strada O. Goga nr 1 A.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, internet wireless, parcare, gradina/curte, masaj, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Camera dubla matrimoniala:
80 RON / zi; 110 RON / zi in weekend;
70 RON / zi in regim single;

Camera dubla de lux:
120 RON / zi; 150 RON / zi in weekend;
110 RON / zi in regim single;

Garsoniera:
110 lei / zi; 150 lei / zi in weekend;
100 lei / zi in regim single;

Galerie Foto

Pensiunea Maria Sinaia / 1Pensiunea Maria Sinaia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Maria