Pensiunea

|

Pensiunea Casa Gia

Adresă: Str. Ciobanului nr. 4
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: 0040 364 730247

Mobil: 004 0723 543501 004 0744 657541

Web: agia.ro

 

Descriere

Casa Gia este o constructie recent finalizata, bazata pe un set de reguli simple: lux, relaxare, atmosfera office, toate adaptate în functie de nevoile fiecarui client. Nu în ultimul rând, veti gasi aici caldura gazdelor, un atribut ce va face ca petrecerea timpului în acest loc, sa fie o experienta unica.

Preturi:
Camera Single Clasic - 42 euro
Camera Double Clasic - 52 euro
Camera Business - 72 euro
Suita - 85 euro

Localizare

Pensiunea Casa Gia, clasificata la 4 stele, este situata la 7 minute de centrul istoric al Clujului, între doua artere principale de circulatie ce fac legatura cu toate punctele de interes, atât comerciale cât si turistice ale orasului; la 10 minute de Stadionul CFR, 3 minute de Stadionul Municipal si Sala Sporturilor si în apropriere de statia de autobuz ce conduce pâna la centrul comercial Polus Center. Cluj-Napoca este unul dintre orasele pline de istorie, cladiri impunatoare si oameni spirituali, un oras modern aflat în plina ascensiune economica, dar totodata boem, romantic, si plin de posibilitati de petrecere a timpului liber. În acest oras în care stresul cotidian ne obliga sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi într-un mod alert, dar productiv în acelasi timp, puteti beneficia de acum de servicii de lux într-un loc ideal de regasire al echilibrului dintre munca si recreere.

Facilităţi

Servicii

La dispozitia clientilor sai, pensiunea ofera o parcare cu 7 locuri pazite si spalatorie de haine pentru doritori. Constructia beneficiaza de asemenea si de 2 saloane, unul la parter si unul la mansarda, loc în care puteti consuma ce doriti de la bar sau puteti pur si simplu viziona programele preferate pe o plasma.

Camere

Descriere (dotări)

Gazdele va pun la dispozitie locuri de cazare dispuse în 8 camere foarte spatioase cu suprafete cuprinse între 18 si 34 mp. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, mini-bar, tv si acces nelimitat la Internet. Astfel, camerele sunt proiectate cu toate utilitatile necesare atât turistilor moderni de afaceri, cât si celor aflati în cautarea unui loc ce le poate oferi caldura, liniste si intimitate. Preturile încep de la 40 de euro cu mic dejun inclus.

Restaurant

Pentru servirea micului dejun, Casa Gia va pune la dispozitie o sala special amenajata, cu o capacitate de 24 de locuri, sau puteti apela la roomservice. Se poate solicita de asemenea prânzul si cina la cerere, realizate dupa retete traditionale ardelenesti sau va puteti prepara singuri mesele într-o bucatarie complet utilata.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Galerie Foto

Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 1Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 2Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 3Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 4Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 5Pensiunea Casa Gia Cluj-Napoca / 6

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Gia