Pensiunea Nichi

|

Pensiunea Nichi

Adresă: Baia, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +4-0722-522955

Web:

 

Descriere

Pensiunea Nichy iti redeseneaza atmosfera de poveste spusa de batrani, seara, la un pahar de vin, in fata focului. Situata la poalele padurii, pensiunea iti da sentimentul de acasa , imediat ce-i calci pragul. Departe de civilizatie, de praful si mizeria pe care ne-am obisnuit sa le inhalam, pensiunea iti da o senzatie de confort, un pic neobisnuita.

Facilităţi

Servicii

La parter,se afla un restaurant mic si cochet, o sala de sport, sauna, o terasa si un bar. In spatele pensiunii, va asteapta piscina, cu apa curata, gata de balaceala, un loc de gratar si mult loc de joaca pentru copii. Pensiunea Nichy va asigura si varianta pensiunii complete, in cazul in care nu vreti sa aveti grija gatitului. Pana la urma, sunteti in concediu, merita sa va rasfatati putin!

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Nichi