VILA LILI

|

VILA LILI

Adresă: Baia, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +4-0753-835169

Web:

 

Descriere

Pensiunea Lili este situata pe bratul SF Gheorghe in comuna Ilganii de jos. Pensiunea este compusa din 3 corpuri de casa legate intre ele, living, terasa si bucatarie. In total sunt 7 camere duble cu 4 bai dotate cu aer conditionat, televizor in living. Pensiunea dispune de parcare care este gratuita. Bucataria este utilata si are atat masina de spalat vase cat si masina de > spalat rufe. Optional putem asigura: pregatire mancarurilor cu specific pescaresc, Plimbari cu barca prin cele mai frumoase locuri ale deltei, Transport Bucuresti - ilganii de jos si retur.

Politică Hotel

Animale de companie

Se accepta animale de companie.

Galerie Foto

VILA LILI BaiaVILA LILI Baia / 1VILA LILI Baia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni VILA LILI