Nu exista poza

|

Pensiunea Lepsulet **

Adresă: Sos Lepsa,DS Focsani, UPI,UA 47C
  Lepșa, jud. Vrancea, Romania

Telefon: +40 237 266879

Web:

 

Descriere

Vila Lepsulet din Lepsa este o locatie frumoasa si confortabila, cu numeroase finisaje specifice cabanelor de la munte. Vila este potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant in mijlocul naturii, pentru serbarea sfintelor sarbatori de Pasti, Craciun sau Revelion.
In vila se pot caza confortabil 4 familii, capacitatea maxima fiind de 12 persoane.
Se ofera cazare in 3 camere duble si o camera spatioasa de 4 persoane. Stil rustic vanatoresc cu mult lemn si piatra, camere spatioase, bucatarie utilata, living spatios la parter, un grup sanitar comun si o toaleta de servici.

Facilităţi

Servicii

Baie cu dus, Cablu TV, Bucatarie utilata complet, Incalzire cu sobe, Mobilier lemn, Semineu in living, ParcareGradina(curte), Acces bucatarie, Bucatarie completa.

Împrejurimi

Vila Lepsulet este situata la 3 km de satul Lepsa, pe drumul spre Soveja, intr-o zona pitoreasca, la malul raului Lepsulet, o zona linistita si puternic ozonata.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lepsulet