Nu exista poza

|

Pensiunea Dobrina ***

Adresă: Str. Dobrina, Nr. 80
  Huși, jud. Vaslui, Romania

Web:

 

Descriere

Popasul Dobrina dispune de cazare in 10 casute de tip camping, un loc special amenajat pentru amplasarea corturilor si a rulotelor. In cadrul Popasului Dobrina functioneaza un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri si o terasa cu 40 de locuri, unde se pot servi mancaruri traditionale romanesti.

Facilităţi

Servicii

Restaurant, Terasa de vara, Organizare mese festive, Casute, Loc amenajat pentru corturi, Spatiu Rulote.

Împrejurimi

Amplasat la marginea padurii Dobrina, padure de stejari seculari, popasul constituie un loc ideal pentru relaxare, organizarea unor mese festive, serbarea uni eveniment sau petrecerea unor zile de neuitat într-un cadru natural inedit.

Comentarii

 
 
 
 
buna ziua!
as vrea sa stiu dak se fac petreceri de logodna la dumneavoastra.sunt in jur de 30 de invitati.imi puteti spune asa,cat de cat un pret,sa imi fac o idee?multumesc mult
 2011-01-11 17:30:03

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dobrina