Nu exista poza

|

Pensiunea Stefanescu **

Adresă: Str. I. Gh. Duca Nr. 144
  Voineasa, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 754459

Mobil: +40 740 142109

Web:

 

Descriere

Pensiunea Stefanescu va ofera o vila cu doua dormitoare, bucatarie, baie, living si un apartament la mansarda cu doua dormitoare baie, bucatarie si terasa. Parcare, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii.
Voineasa, localitate atestata documentar la 5 iunie 1520, este situata in bazinul central al Vaii Lotrului, la 38 km de Brezoi si 75 km de Ramnicu Valcea, la altitudinea de 600 m.
Peisajul feeric, aerul pur si ozonat, cu esente volatile de rasinoase, ospitalitate gazdelor, multiplele posibilitati de recreere, fac din sejurul Dvs, petrecut la Pensiunea Stefanescu, amintiri de neuitat.
Pensiunea este situata de la podul de peste Lotru, pe Dn 7a, pe directia Vidra - Obarsia Lotrului la 1 km distanta, va asteapta cele mai ospitaliere gazde din Valea Lotrului, pentru a petrece un sejur de vis
La Pensiunea Turistica Stefanescu.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, teren de sport, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca. Facilitati camere: baie pe hol, incalzire centrala, camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Stefanescu