Nu exista poza

|

Pensiunea Medeea **

Adresă: Str. Calea lui Traian, Nr. 192
  Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, Romania

Mobil: +40 744 509444

Web:

 

Descriere

Pensiunile Medeea si Riviera Valceana, gazde primitoare in stilul traditional romanesc, va ofera serviciile pentru un sejur cat mai placut in orice anotimp.
Pensiunile dispun de cazare in 24 de camere cu doua sau trei paturi si doua apartamente,in total 50 de locuri.
Confort:toate camerele au in dotare baie proprie, TV, incalzire si apa(centrala termica pe gaz. Dotari aferente: parcare pazita(40 locuri),sala protocol, gradina de vara, terasa.
Pensiunea Medeea este noua cu dotari de nivel hotelier.
Pensiunea Riviera va ofera un stil rustic cu decoratiuni artizanale specifice zonei
Bar - va ofera vinuri romanesti, vin si tuica din productie proprie, bere, cocktail-uri,bauturi fine.

Facilităţi

Activităţi

Profitand de un cadru natural de exceptie si de o zona cu mare potential turistic, organizam partide de pescuit si vanatoare. Numai pentru posesorii legali de arme: fazan, cocos de munte, capra neagra, urs carpatin, mistret, caprioara, iepure, rate si gaste salbatice. Organizam excursii in statiunile turistice din zona: Calimanesti, Olanesti, Voineasa ca si la manastirile din zona: Cozia, Frasinei, Arnota, etc.

Restaurant

Restaurant- dispune de 50 locuri, formatie proprie si instalatie de sonorizare, avand posibilitatea de a organiza mese festive si petreceri(revelion,etc.)

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Medeea