Nu exista poza

|

Pensiunea Unchiu Nae **

Adresă: Str. Lotrului, Nr. 135
  Malaia, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 754513;+40 250 866813

Mobil: +40 746 080524;+40 744 386664;+40 743 195792

Web:

 

Descriere

Pensiunea Unchiu Nae va primeste cu binecunoscuta ospitalitate a olteniei de munte, oferindu-va cazare intr-un cadru restrans de doua camere si sapte locuri, cu baie modernizata, apa calda si rece in permanenta .
In bucataria proprie se pot servii bucate alese cu specific traditional si in mod special pescaresc, datorita faptului ca intreaga familie se mandreste cu maestria binecunoscuta in domeniul pescuitului sportiv .

Facilităţi

Servicii

Incalzire, Masina de spalat, Monumente, Pescuit, Sala de mese, Trasee, Tv, Acoperire Cosmote, Acoperire Orange, Acoperire, Vodafone, Animale de companie, Bucatarie, Cicloturism, Curte.

Obiective turistice

Barajele de acumulare de la Malaia, Ciunget, Bradisor si Vidra, Statiunea balneoclimaterica Voineasa, Statiunile Caciulata, Calimanesti, Olanesti.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Unchiu Nae