Nu exista poza

|

Pensiunea Aurora ***

Adresă: Calea lui Traian
  Călimăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 751179;+40 250 738435

Mobil: +40 740 098750

Web:

 

Descriere

Este situata la intrarea in statiunea Calimanesti - Caciulata, in directia Rm.Valcea - Sibiu, la 18 km. de Rm. Valcea, pe varianta de ocolire a statiunii, in imediata vecinatate a raului Olt.
Pensiunea Aurora pune la dispozitie: 5 camere cu 2 paturi, 2 apartamente cu pat matrimonial
Toate acestea sunt dotate cu frigider si televizor color cu 22 de programe.

Facilităţi

Activităţi

Se poate opta pentru drumetii in statiunea Calimanesti-Caciulata si Muntii Cozia, precum si excursii pentru vizitarea manastirilor Cozia, Turnu, Stanisoara, Schitul Ostrov, Bistrita, Horezu, Arnota, Govora, Surupatele, Polovragi, Muierilor, Tismana, etc. Pentru cei pasionati de vanatoare si pescuit, raul Olt si Muntii Cozia ofera o mare diversitate de fauna.

Restaurant

Restaurant categoria I cu 42 de locuri si aer conditionat, unde se pot servi diverse preparate culinare si bauturi alcoolice si racoritoare. De asemenea se pot organiza mese festive

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Aurora