Nu exista poza

|

Pensiunea Europa Olanesti ***

Adresă: Strada Mihai Eminescu, numarul 6
  Băile Olăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 775321

Mobil: +40 744 549911

Web: www.pensiunea-europa-olanesti.ro

 

Descriere

Pensiunea Europa din Baile Olanesti, data in folosinta in august 2005, se bucura de o pozitionare favorabila, fiind situata chiar pe aleea principala a izvoarelor, in imediata apropiere a grupurilor de izvoare minerale.
Pensiunea este inconjurata de numeroase spatii verzi, fiind asezata langa parcul central al orasului.

Facilităţi

Servicii

Apartament: 2 camere, Un pat dublu/matrimonial + un pat simplu, Balcon, Televizor color, Cablu TV, Baie utilata modern, Apa calda nonstop, Frigider, Acces restaurant, Mobilier nou.

Restaurant

Restaurantul cu specific romanesc pune la dispozitie calatorului o serie de preparate dintre cele mai diverse. Printre specialitatile casei se numara: ciorba de burta, preparatele la gratar precum si o gama larga de preparate proprii si intermationale. Salonul restaurantului, cu o capacitate de 60 locuri permite posibilitatea organizarii de mese festive. La cerere se pot organiza mese festive, banchete, petreceri si aniversari. Terasa la 50m de pensiune, dotata cu gratare, rotisor si bucatarie traditionala.

Împrejurimi

Baile Olanesti, localitate aflata in partea central-sudica a Romaniei (Judetul Valcea) la 18 km nord-vest de Ramnicu Valcea - resedinta Judetului, pe raul Olanesti - afluent al Oltului, la o altitudine de 475 m este o statiune balneoclimaterica care functioneaza permanent. Localitatea mai este supranumita si "Izvoarele de aur", nume datorat izvoarelor minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, hipotone sau izotone. Baile Olanesti reprezinta o statiune balneara de interes general, cu activitate permanenta si ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. Statiunea Baile Olanesti este situata intr-o zona de o mare frumusete si cu mare vocatie balneoturistica: Valea Oltului la o altitudine de 450 metri, in centrul unei mici depresiuni intracolinare, deschisa in sud si inchisa la nord si vest de crestele calcaroase ale muntilor Capatini. Este strabatuta de o vale pitoreasca , inconjurata de bogate paduri de foioase si lipsita total de surse de poluare. Statiunea dispune de un cadru natural odihnitor precum si de multiple posibilitati de valorificare in turism, drumetii.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Europa Olanesti