Vila Beladona

|

Vila Beladona ***

Adresă: Str. Carol Davila, Nr.14
  Băile Olăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 775553

Mobil: +40 755 096508

Web:

 

Descriere

Vila Belladonna situata in Baile Olanesti, vis-a vis de Hotel Olanesti si la numai 20 m de piscina acestuia, este o vila moderna si eleganta ce va ofera cazare in 14 camere din care 8 camere cu pat matrimonial si 6 camere cu 2 paturi.
Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, telefon, tv, frigider.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, sala de conferinte Facilitati camere: frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV

Împrejurimi

Statiunea Baile Olanesti este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale. Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie).

Galerie Foto

Vila Beladona Băile OlăneştiVila Beladona Băile Olăneşti / 1Vila Beladona Băile Olăneşti / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Beladona