Nu exista poza

|

Pensiunea Vihocenco **

Adresă: Str. A I-A, Nr. 191
  Sulina, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +40 745 067653

Fax: +40 240 543555

Web:

 

Descriere

Pensiunea Vihocenco este situata in Orasul Sulina port la Dunare, cu iesire la Marea Neagra, (canalul navigabil Sulina)si iesire la plaja.
Pensiunea are 5 camere duble cu bai individuale si living. Este asezata la strada I-a, la faleza, doua camere avind vederea la Dunare.
In orasul Sulina se ajunge numai pe apa, cu vaporul sau cu navele rapide.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: se accepta animale, gratar/barbeque, living Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Comentarii

 
 
 
 
pensiune ok!
am fost la aceasta pensiune, conditii excelente, o recomand cu toata inima! gazdele de treaba iar fiica proprietarilor care se ocupa de pensiune o DULCEATA!
 AMATOR2011-02-19 10:07:12

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Vihocenco