Pensiunea Victoras

|

Pensiunea Victoras ***

Adresă: Str. I A, Nr. 103
  Sfântu Gheorghe, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 214 906115;+40 240 546824

Mobil: +40 744 533637;+40 744 301233

Web: victoras.home.ro

 

Descriere

Pensiunea Victoras va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta, un weekend sau un concediu in una din putinele zone din Europa in care natura a ramas asa cum a fost creata, exact in locul unde Dunarea se varsa in mare.
Localnicii sunt simpli si primitori, gata oricand sa va conduca in locuri numai de ei stiute. Aceasta zona nu poate fi comparata cu nici o alta zona pentru pescuitul sportiv, vanatoare. Toate acestea in conditii de cazare si comfort deosebit!

Facilităţi

Activităţi

Mese cu specific local pescaresc, Pescuit sportiv pentru cei care au autorizatie, Amplasament pe malul Dunarii la varsare in Marea Neagra (conditii de plaja), Fauna si flora sunt unice in Europa, Plimbari cu barca si vizionarea zonelor de rezervatie naturala cu pasari migratoare, Vizitarea rezervatiei naturale pe insula Sacalin .

Servicii

Instalatie sanitara moderna, Apa calda continua, Mese cu specific local pescaresc.

Galerie Foto

Pensiunea Victoras Sfântu GheorghePensiunea Victoras Sfântu Gheorghe / 1Pensiunea Victoras Sfântu Gheorghe / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Victoras