Pensiunea Paradis 1,2

|

Pensiunea Paradis 1,2 ***

Adresă: A.P. Dunavat 1
  Murighiol, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 545905

Mobil: +40 733 049911;+40 733 049912;+40 733 049903

Web: www.delta-paradis.ro

 

Descriere

Complexul Delta Paradis este o oaza de liniste inconjurata de ape. Conditiile de cazare moderne ,confortul pe care il ofera face ca relaxarea sa fie deplina, departe de agitatia orasului.

Facilităţi

Activităţi

Situat pe canalul Dunavat, in incinta Dunavat 1, complexul are o suprafata totala de luciu de apa de 1505 ha si balti destinate in principal pescuitului sportiv de rapitor-stiuca. Pentru iubitorii pescuitului recomandam plimbarile cu barca, dar si plimbarile de agrement (birdwatching, fotografii) Aflandu-se la doar 5 km de lacul Razelm, Delta Paradis ofera amatorilor de pescuit de orice fel inca o posibilitate de a-si implini dorintele. Complexul se afla intr-o locatie deosebit de frumoasa din care se pot face excursii in orice colt al Deltei Dunarii.

Servicii

Cladirile din complex sunt acoperite cu stuf. Toate camerele sunt mochetate dotate cu mobilier de actualitate, frigider, televizor cu digi si radio. Baile sunt cu dus sau cada,cu apa calda si rece non stop, moderne, cu gresie si faianta. Complexul turistic are centrala proprie.

Obiective turistice

Puncte de interes turistic in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii - Saraturile Murighiol - Rezervatia naturala Lac Uzlina - Localitatea Crisan - Padurea Letea - Padurea chiparos Uzlina - Insula Popina - Lacul Razem - Padurea de stejar Caraorman - Vizitat Bratul Sf. Gheorghe - Localitatea Sf. Gheorghe - Gura Portitei - traversat Lacul Razem - Localitatea Caraorman - inconjurata de ape - Lacul Rosu si Puiu - inima Deltei - Golful Holbina - Lacul Erenciuc - Sulina - Chilia Veche Din complex se poate merge pe trasee diferite in toate aceste locuri unice ale deltei.

Restaurant

Restaurantul complexului ofera o gama variata de preparate din peste. Recomandam in primul rand traditionala ciorba de peste dar si alte specialitati consacrate ale bucatariei traditionale romanesti. Inafara restaurantului propriu, masa se poate lua si pe vasul restaurant RAURENI.Capacitatea acestuia este de maxim 60 persoane si cuprinde: restaurant, bar, bucatarie, terasa acoperita si terasa in aer liber.

Dotări

Dotări generale:

  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • RadioRadio
  • FrigiderFrigider
  • Baie cu cadăBaie cu cadă

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • GrădinăGrădină

Galerie Foto

Pensiunea Paradis 1,2 MurighiolPensiunea Paradis 1,2 Murighiol / 1Pensiunea Paradis 1,2 Murighiol / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Paradis 1,2