Pensiunea Olimpia

|

Pensiunea Olimpia ****

Adresă: Str. Vulturul
  Maliuc, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +40 744 391391

Web:

 

Descriere

Pensiunea are o capacitate de maxim 31 de persoane in camere pat matrimonial sau cu 2 paturi dotate cu mobilier modern si deservite de bai moderne cu cabina de dus si apa calda permanent.
Pensiunea dispune de o bucatarie moderna, accesibila turistilor, sala de mese dotata cu aer conditionat si instalatie audio-video, crama, cuptor, o curte cu teren cu gazon si grup sanitar pentru corturi, teren de joaca cu plasa de volei si hamac, gradina, vie si livada, locuri amenajate cu mese, banci, scaune, sezlonguri in aer liber si dependinte.
Pensiunea mai dispune de parcare tip marina formata dintr-un ponton de acostare, loc de parcare privat situat pe malul drept al Dunarii vis-a-vis de locatie, pista betonata pentru lansat la apa barci de pe peridoc, mijloace de transport si agrement: vaporas pentru transportul a 10 persoane, 5 barci cu motor cu pacitate de 6 persoane fiecare si o barca rapida pentru 6 persoane pentru cazuri speciale sau de urgenta.

Facilităţi

Servicii

Parcare, Loc de joaca, Teren de sport, Aer conditionat, Sala de conferinte, Sala de mese.

Obiective turistice

In apropiere de pensiune se gasesc locuri deosebite ce pot fi vizitate cu vaporasul sau barca cu motor: lacurile Fortuna, Baclanesti si Gorgova, canalul Sontea, Dunarea Veche si satul Mila 23, canalul Stipoc si Schitul Sf. Atanasie, localitatile Maliuc, Gorgova, Crisan, Caraoman.

Împrejurimi

Situata in satul Vulturul, fost Vaideei din comuna Maliuc, jud. Tulcea, in dreptul milei 26 pe partea stinga a canalului navigabil Bratul Sulina, Pensiunea Olimpia are un bun amplasament, avand de o parte si de alta fondurile de vanatoare Rusca si Papadia, la nord o fosta ferma piscicola de circa 500 Ha, iar la vest si la nord-vest o padure de plopi canadieni, ceea ce ofera posibilitati pentru pescuit si vanatoare dar si pentru plimbari sau drumetii in scopul de a vedea fauna si flora specifice Deltei Dunarii. In departare se profileaza muntii Mahmudiei-Bestepe, cei mai vechi - era hercinica - din Europa.

Galerie Foto

Pensiunea Olimpia Maliuc

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Olimpia