Nu exista poza

|

Pensiunea Delta Club ****

Adresă: Maliuc, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +40 766 560101

Web:

 

Descriere

Va invitam sa vedeti o parte din minunea pe care Natura a creat-o si care se numeste Delta Dunarii.
Pensiunea DeltaClub va ofera cazare in Delta, unde veti intalni un labirint de canaluri si balti, o multime de grinduri si ostroave, veti simti cum aici parca se aduna toata linistea, departe de lume, inconjurati de verde si de libertate.
Veniti in DELTA unde trupul se intalneste cu apa, sufletul cu minunea naturii si mintea cu linistea!
Intr-un cadru placut, familial, va asteapta...
...O vila cu living si 4 camere duble la etaj (fiecare cu grup sanitar) si un grup de 4 apartamente fiecare cu living si grup sanitar la parter, si dormitor la etaj.

Facilităţi

Activităţi

Puteti merge la pescuit, la vanatoare, va puteti plimba cu barca pe canalele din imprejurimi, puteti face plaja , iar seara puteti pregati pestele prins pe gratarul din curte. Punem la dispozitie unelte si echipamente de pescuit, barci cu vasle sau cu motor.

Organizare de evenimente speciale

Pentru companiile interesate putem gazdui reuniuni, activitati de trainning. In acest sens putem incheia acorduri la preturi negociabile si contracte de inchiriere periodica pe termen mai lung.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Delta Club