Pensiunea Andronic

|

Pensiunea Andronic **

Adresă: Str. Ion Slavici, Nr. 75
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 218063

Web:

 

Descriere

Pensiunea Andronic este situată în vechiul cartier de şvabi, Freidorf, la marginea oraşului Timişoara, într-o zonă liniştită, departe de forfota zilnică.

Facilitati cazare: Fax, internet prin cablu, Se accepta animale, Parcare, Gradina/curte, Spalatorie, Terasa, Gratar/barbeque, Sala de mese, Bar, Restaurant.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV.

Tarife 2012:
Cameră single (2 stele): 70 RON/noapte
Cameră dublă (2 stele): 90 RON/noapte
Cameră matrimonială (2 stele): 90 RON/noapte
Cameră single (3 stele): 80 RON/noapte
Cameră dublă (3 stele): 100 RON/noapte
Cameră matrimonială (3 stele): 100 RON/noapte
Apartament (3 stele): 140 RON/noapte
Toate preţurile includ mic dejun.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: fax, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, bar, restaurant Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Împrejurimi

Este cel mai mare oras al judetului Timis, de asemenea este al patrulea oras ca populatie din Romania, dupa Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Numele localitatii vine de la raul Timis. Timisoara este situata �n sud-estul campiei Tisei, �n zona de divagare a raurilor Timis si Bega.

Galerie Foto

Pensiunea Andronic TimişoaraPensiunea Andronic Timişoara / 1Pensiunea Andronic Timişoara / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Andronic