Pensiunea Gentiana

|

Pensiunea Gentiana **

Adresă: Petreni, Nr. 64A
  Vatra-Dornei, jud. Suceava, Romania

Telefon: +4-0230-375053

Mobil: +4-0722-512845 +4-0749-181381 +4-0749-181380

Fax: +4-0230-375053

Web: www.gentianabucovina.ro

 

Descriere

Asezata la poalele muntilor si la marginea padurii, Pensiunea Gentiana este retrasa in mijlocul naturii, la 1000 de m de centrul orasul Vatra Dornei.

Gentiana va ofera 23 de locuri de cazare, dispuse in 10 camere cu baie proprie.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Transport auto, TV in living, Internet wireless, Internet prin cablu, se accepta animale, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Spalatorie, Terasa, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Loc amenajat de joaca.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie pe hol, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea Gentiana Vatra-DorneiPensiunea Gentiana Vatra-Dornei / 1Pensiunea Gentiana Vatra-Dornei / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Gentiana