Pensiunea Simionescu

|

Pensiunea Simionescu **

Adresă: Str. Judecatoriei, Nr. 6
  Vama, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 239207

Mobil: +40 745 259969

Web:

 

Descriere

O casa moderna din Bucovina, cu elemente arhitecturale traditionale.
Casa este amplasata în afara drumului principal, departe de traficul rutier. Privelistea este superba, dealurile împadurite si pajistile înflorite fiind elementul de decor primordial;
Curtea mare si livada împrejmuita sunt locul ideal pentru lasat copiii la joaca.
Pavilionul exterior pentru servit masa este locul ideal pentru petrecerea unei seri, în timp ce veti degusta bucatele pregatite cu multa arta. Majoritatea produselor provin din ferma proprie. O cana cu lapte proaspat de vaca va va face sa uitati de "laptele în carton" de la oras.
Gazda este foarte primitoare, fiind o persoana deosebit de agreabila. Prin solicitudinea si discretia sa, ea face totul pentru a va da sentimentul unei primiri "în familie".
O data descoperita, aceasta pensiune va deveni probabil unul din locurile Dumneavoastra preferate pentru petrecerea vacantelor în Bucovina.

Facilităţi

Activităţi

Descoperit natura, Drumetii, Cules fructe în livada (pruni, meri, visini), Cules fructe de padure (zmeura, fragi), Plimbari cu caruta/sania, Descoperitul activitatilor la ferma (vaci, oi, pasari, cal), Vizite în sat: atelier de încondeiat oua, razboi de tesut traditional, Excursii de o zi la manastiri sau rezervatia naturala de la Slatioara, Marginea (ceramica neagra), Salina Cacica etc.

Servicii

Curte si pavilion de luat masa afara, Gratar, Incalzire cu lemne, Sobe de teracota, Loc de parcare si garaj, Loc de joaca pentru copii (curtea este împrejmuita), Ferma proprie (vaci, oi, gaini, cal), Transfer de la gara Vama, Animale de companie acceptate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Simionescu