Nu exista poza

|

Pensiunea Casa Cristina **

Adresă: Str. Principala, Nr. 124
  Sadova, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 565389

Web:

GPS: 47.554634 - 25.491371

 

Descriere

Este asezata la punctul de intalnire al celor trei localitati vecine: Campulung Moldovenesc si comunele Sadova si Pojorata. Structura: - un apartament cu doua camere cu grup sanitar propriu - 4 camere duble cu grupuri sanitare proprii - 4 camere duble cu doua bai comune Servicii standard: Apa rece si calda permanent, sistem de incalzire dual: centrala termica proprie si sobe de teracota, parcare pazita, pastrarea obiectelor de valoare, rezervari bilete de tren, autobuz, avion. Semnal Orange, Vodafone, Zapp, e-mail si acces Internet.

Facilităţi

Activităţi

Turism: Autoturism si microbuz transport persoane cu sofer, atelaje si sanii trase de cai, cu insotitor. La cerere, ghid turistic, ghid montan sau interpret limba franceza, engleza, germana, rusa. Posibilitati de organizare de partide de vanatoare sau pescuit, inchirieri de materiale si articole sportive (rachete de badminton, mingi de fotbal, volei, biciclete, schiuri).

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Cristina