Pensiunea Inima Bucovinei

|

Pensiunea Inima Bucovinei ****

Adresă: Nr. 863
  Frasin, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 580058

Mobil: +40 741 414444

Web:

 

Descriere

Pensiunea Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii, pe un teren de 22.000 mp, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul. Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucovinei sa fie una de neuitat.
Pensiunea Inima Bucovinei dispune de 1 apartament si 10 camere duble (cu paturi twin sau matrimoniale). Fiecare camera sau apartament dispune de grup sanitar propriu. Tot la pensiunea Inima Bucovinei gasiti un restaurant cu meniuri bucovinene si traditionale romanesti.

Facilităţi

Servicii

Restaurant meniuri bucovinene si traditionale romanesti, Terasa de 48 de locuri, Acces internet, telefon, fax, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, Plimbarile cu auto off-road-ul, ATV, Mountain bike, calarie, parapanta, Rafting si paintball, pescuit sportiv, ski.

Obiective turistice

Principalele obiective turistice din zona: Manastiri: Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Putna, Dragomirna, Arbore - Rezervatia Codrul Secular Slatioara - Mestesugul olaritului - com Marginea - Salina Cacica - Biserica Romano Catolica din Cacica - Incondeierea oualelor in Bucovina

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Inima Bucovinei