Nu exista poza

|

Pensiunea Cristina ***

Adresă: Str. Oberja, Nr. 136
  Frasin, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 741 111128

Web:

 

Descriere

Pensiunea Cristina este situata in localitatea Frasin, la 45 km de Suceava, 7 km de Gura Humorului si 25 km de Campulung Moldovenesc (E85) sau la 40 min cu trenul din spre Suceava.
Pensiunea Cristina se afla in apropierea padurii intr-un loc ferit de aglomeratia urbana. In cele 3 apartamente a cate 2 camere duble si alte 4 camere duble va veti putea simti ca acasa

Facilităţi

Servicii

Pensiunea Cristina este dotata cu tv cablu, mini frigidere in fiecare camere, internet, statie de karaoke, incalzire centrala. In curtea pensiunii va veti putea gasi linistea petrecand in aer curat de munte si avand totodata un spatiu de joaca pentru copii.

Obiective turistice

Pensiunea Cristina este situata in zona manastirilor bucovinene, ca Voronetul 7 km, Humor, Dragomirna.

Restaurant

In restaurantul nostru de 50 de persoane veti putea degusta cele mai fine preparate traditionale romanesti, dar si internationale.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cristina