Nu exista poza

|

Pensiunea Anca **

Adresă: Nr.144
  Tălmăcel, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 556847

Mobil: +40 743 023803;+40 740 819652;+40 743 049277

Web:

 

Descriere

Pensiunea ANCA 2 se afla la 6 km de centrul comunei, Sibiel se învecineaza cu satele Orlat (5 km) si Sacel (5 km).Detine 6 locuri de cazare, in camere cu doua paturi si bai dotate cu cabine de dus.

Facilităţi

Activităţi

Plimbare cu caruta sau sania cu cai, Cules de fructe în livada sau fructe de padure, Plimbari în împrejurimi, Vizita la stana, Vizite în sat la muzeu, Biserica, Vizite în zona Marginimii si a Sibiului.

Servicii

Livada cca 600 mp, Curte cu loc de parcare, Incalzire centrala, Masa la cerere, Loc de luat masa afara, Sala pentru mese festive si petreceri cu loc de dans.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anca